Over ons

Talent link, Missing link.

Weet jij wat je écht wilt doen in je leven? Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Dromen heeft iedereen. Maar jij bent de enige die jouw dromen kan najagen en je geluk kan vinden. In de job van je leven.

Daarom zijn wij er. Wij zijn jouw persoonlijke geluksbrenger, de missing link tussen jou en je geluk. Wij zijn mensenvoelers die hun buikgevoel volgen. En zo op speurtocht gaan naar jouw juiste match, naar de plek waar je passies zegevieren en je energie bruist.

Met onze voelsprieten speuren we ons uitgebreide netwerk af. Daarbij laten we niets aan het lot over en maken we het onzichtbare zichtbaar. Want alleen zo vinden we écht een plek waar je niet alleen past qua ervaring en kennis. Maar ook als persoon. Een plek waar je jezelf kunt zijn.

Met ons aan je zijde sta je sterker dan ooit. En vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Lien Schalley

Lien is een vrouw van de wereld. Ze bruist van de energie en brengt dat maar al te graag over op haar omgeving. Lien is een en al luisterend oor die al snel het beste in je ontdekt. En vanuit die kracht verdergaat. Met Lien wordt de speurtocht naar jouw geluk er eentje vol plezier. Klaar voor het avontuur?

An Schalley

An is een mensenvoeler pur sang. Jouw persoonlijke geluksbrenger die alles op alles zet om de job van je leven te vinden. En dat doet ze niet onvoorbereid. Haar jarenlange ervaring maakt dat zij dé persoon is om samen met jou je dromen na te jagen. Ze laat haar buikgevoel spreken, want dat zit meestal ook goed. Je persoonlijk geluk is bij haar in goede handen.