Over ons

Talent link, Missing link.

Weet jij wat je écht wilt doen in je leven? Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Dromen heeft iedereen. Maar jij bent de enige die jouw dromen kan najagen en je geluk kan vinden. In de job van je leven.

Daarom zijn wij er. Wij zijn jouw persoonlijke geluksbrenger, de missing link tussen jou en je geluk. Wij zijn mensenvoelers die hun buikgevoel volgen. En zo op speurtocht gaan naar jouw juiste match, naar de plek waar je passies zegevieren en je energie bruist.

Met onze voelsprieten speuren we ons uitgebreide netwerk af. Daarbij laten we niets aan het lot over en maken we het onzichtbare zichtbaar. Want alleen zo vinden we écht een plek waar je niet alleen past qua ervaring en kennis. Maar ook als persoon. Een plek waar je jezelf kunt zijn.

Met ons aan je zijde sta je sterker dan ooit. En vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

An Schalley

An is een mensenvoeler pur sang. Jouw persoonlijke geluksbrenger die alles op alles zet om de job van je leven te vinden. En dat doet ze niet onvoorbereid. Haar jarenlange ervaring maakt dat zij dé persoon is om samen met jou je dromen na te jagen. Ze laat haar buikgevoel spreken, want dat zit meestal ook goed. Je persoonlijk geluk is bij haar in goede handen.

Lien Schalley

Lien is een vrouw van de wereld. Ze bruist van de energie en brengt dat maar al te graag over op haar omgeving. Lien is een en al luisterend oor die al snel het beste in je ontdekt. En vanuit die kracht verdergaat. Met Lien wordt de speurtocht naar jouw geluk er eentje vol plezier. Klaar voor het avontuur?

Natasja Bovens

Na jaren een sales functie te hebben uitgeoefend was het hoog tijd voor Natasja een nieuwe weg op te slaan.

Een werkplek waar niet enkel naar cijfers werd gekeken maar waar het menselijke aspect, het gevoel, initiatief hét belangrijkste is, was voor haar prioritair.

Natasja is een gevoelsmens en is er zeker van dat dit hét verschil kan maken in de HR.

Zichzelf zijn, verantwoordelijkheid, initiatief zijn haar belangrijkste kwaliteiten.  Als echte mensenvoeler gaat zij op zoek naar de perfecte match tussen het bedrijf, de openstaande vacature en de kandidaat.

Volgens ons  de win-win-situatie voor alle partijen.

Wouter Hansen

Een transparante, persoonlijke, tactvolle en volhardende aanpak met aandacht voor integriteit, discretie en respect. Daar ga en sta ik iedere dag voor!

 

Ik heb een grote passie voor sourcing, alternatieve zoek- en benaderingsmethodieken om talent te identificeren, te bereiken en te interesseren.

Het is voor mij belangrijk dat al deze schakels kloppen, zowel voor de werkgever als werknemer.

Aandacht voor zelfreflectie, kort op de bal spelen en geen uitdaging uit de weg gaan, zijn dan ook dé kenmerken die mij typeren en mijn job bij Talent Link met ambitie laat uitvoeren.